Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
8.11.2013

Muzeum a změna IV / The Museum and Change IV - informace pro účastníky

12.–14. listopadu 2013

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

níže nalezente informace k organizačnímu zajištění mezinárodní konference Muzeum a změna IV / The Museum and Change IV, kterou Asociace muzeí a galerií ČR ve spolupráci s dalšími subjekty pořádá ve dnech 12.–14. listopadu 2013 v Nové budově Národního muzea (Praha 1, Vinohradská 1). Konference se koná pod záštitou a s finančním přispěním Ministerstva kultury ČR. 

Informace si nemusíte tisknout – veškeré materiály dostanete v deskách při prezenci!
Registrace účastníků konference bude probíhat po celou dobu jejího konání.
Jednacími jazyky jsou čeština/angličtina. Příspěvky budou simultánně tlumočeny do druhého jednacího jazyka.
Každému účastníku bude na podpis u prezence vydána tlumočnická technika – stanička. Tlumočnické přijímače se sluchátky je nutno vždy po opuštění sálu/konference předat zpět pověřeným organizátorům.
Studentská sekce konference ve středu 13. listopadu 2013 nebude tlumočena; příspěvky v rámci programu zazní v češtině a slovenštině!

Registrační poplatky na konferenci jsou rozlišeny dle jednotlivých cirkulářů a budou vybírány při prezenci (viz Organizační pokyn).

Pokud jste poplatek za svoji registraci již uhradili na účet AMG, prosíme Vás o předložení potvrzení o provedené platbě u prezence.
Cestovné, ubytování a oběd si hradí účastníci konference sami.

Pro účastníky konference bude zajištěn 12. a 13. listopadu 2013 společný oběd ve foyer Velkého konferenčního sálu Nové budovy Národního muzea,
Cena za menu, které sestává z hlavního jídla a nápoje (perlivá/neperlivá voda), je 135,- Kč.
Každý účastník si oběd hradí sám u prezence, kde mu bude vydána stravenka s vybraným jídlem na příslušný den. Stravenku předloží účastníci konference při vydávání obědů obsluze – jídlo bude vydáno pouze po předložení stravenky na příslušný den.

Pokud jste si nestihli oběd včas zajistit – je možné si jej na místě dokoupit z nabízených menu. Bude připraveno 20 jídel od každého menu navíc.
Je možné využít též služeb restaurace, která se nachází přímo v přízemí Nové budovy Národního muzea – Kavárna Muzeum, http://www.kavarnamuzeum.cz. Upozorňujeme vás však na to, že kapacita kavárny je omezená!

Společenské setkání účastníků konference se uskuteční v Národním muzeu – Českém muzeu hudby (Praha 1, Karmelitská 2) dne 13. listopadu 2013 od 20.00 hodin.
Při příležitosti konání společenského setkání mají jeho účastníci možnost využít volné prohlídky stálé expozice Národního muzea – Českého muzea hudby „Člověk, nástroj, hudba“ a právě probíhající výstavy „Století valčíku a polky – z výstavního cyklu Monarchie“ dne 13. listopadu 2013 v době od 19.00 do 20.00 hodin.

Po dobu konání konference, tj. ve dnech 12.–14. listopadu 2013, je možné navštívit vybraná pražská muzea a galerie zdarma nebo za symbolické vstupné 1 Kč. Pro umožnění prohlídky je nutné na pokladně daného muzea předložit svoji jmenovku s logem konference. Volný vstup umožní účastníkům konference tyto instituce: Museum Kampa – Nadace Jana a Medy Mládkových, Muzeum hl. m. Prahy, Národní galerie v Praze, Národní kulturní památka Vyšehrad (symbolické vstupné 1 Kč), Národní pedagogické muzeum a knihovna J. A. Komenského, Národní muzeum, Národní technické muzeum, Národní zemědělské muzeum Praha, Obecní dům, a. s., Památník národního písemnictví, Poštovní muzeum, Uměleckoprůmyslové museum v Praze, Vojenský historický ústav Praha (vstup do muzea je zdarma celoročně) a Židovské muzeum v Praze. Přehled stálých expozic, aktuálních výstav a doprovodných programů naleznete na webových stránkách jednotlivých institucí.

Všechny informace jsou zveřejněny také na webových stránkách konference.

Pokud byste měli jakékoliv dotazy k organizaci konference, obraťte se prosím na nás. 
Nové registrace zájemců o účast na konferenci již nepřijímáme! Děkujeme za pochopení.

Veškeré další informace, změny apod. směřujte od 11. listopadu 2013 již pouze a jen na mobilní telefonní číslo AMG: +420 736 438 611!

Těšíme se na setkání s Vámi!


Program (251 kB)

Tisková zpráva (116 kB)

Lektoři a resume přízpěvků (316 kB)

Posterové prezentace (54 kB)

Organizační pokyn (1024 kB)

Mapa (3000 kB)

Mapa MHD  (197 kB)

Pořadatelé a partneři konference (465 kB)

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás