Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
19.12.2013

Prezentace muzeí a galerií na http://www.cz-museums.cz a ve Věstníku AMG pro rok 2014


Adresář muzeí a galerií ČR

V roce 2008 byl v nové verzi spuštěn na internetových stránkách AMG elektronický Adresář muzeí a galerií ČR, který pravidelně doplňujeme a aktualizujeme na základě Vámi zaslaných podkladů. Adresář pro rok 2013–2014 byl vydán v tištěné podobě v letošním roce, bude rozeslán do členských institucí AMG a pro ostatní instituce i jednotlivce bude k dispozici na Sekretariátu AMG.
Adresář je vítaným pomocníkem nejen při vzájemné komunikaci muzeí a galerií, ale slouží i subjektům činným v oblasti cestovního ruchu, školám, ostatním kulturním institucím apod. V zájmu každé organizace proto je, aby aktualizaci údajů věnovala náležitou pozornost, neboť Adresář je jednou z efektivních cest k propagaci Vaší instituce.
Formulář pro aktualizaci údajů spolu s návodem pro jeho vyplnění je k dispozici také na webových stránkách AMG na adrese http://www.cz-museums.cz/adresar. Vyplněné dotazníky nebo pouze výčet údajů, které se o Vašem muzeu/galerii změnily, zasílejte na e-mailovou adresu: slezakova@cz-museums.cz.
K záznamu každé instituce a jejích poboček je možné importovat logo instituce a tři reprezentativní fotografie. Pokud jste ještě logo a fotografie neposlali, máte možnost tak učinit právě nyní!

Prosíme Vás, abyste do formuláře uváděli pouze údaje, které se změnily a které si přejete v Adresáři aktualizovat!!!

Změny v údajích o Vaší instituci je možno zasílat pravidelně v průběhu celého kalendářního roku – jen tak můžeme změny pravidelně aktualizovat a zprostředkovávat Vašim návštěvníkům aktuální informace!

Kontaktní osobou pro Adresář muzeí a galerií ČR je Mgr. Jana Slezáková (slezakova@cz-museums.cz).


Formulář pro aktualizaci údajů spolu s návodem pro jeho vyplnění:

Formulář  Dokument Excel (35,5 kB)

Návod k vyplnění  Dokument Word (47 kB)

Vzorový formulář  Dokument formátu pdf (83,5 kB)

 

Kalendárium výstav muzeí a galerií ČR v roce 2014 – Podklad pro Věstník AMG

Formulář vztahující se k výstavám muzeí a galerií v ČR pro rok 2014 slouží jako podklad pro jejich zveřejnění v aktuálním čísle – příloze Věstníku AMG „Kalendáriu kulturních událostí“.
Do formuláře vyplňte prosím všechny plánované výstavy ve Vašem muzeu či galerii pro rok 2014. Aktuální přehledy výstav, jakékoli změny a aktualizace zasílejte na e-mailovou adresu: vestnik@cz-museums.cz s předstihem 2–3 měsíců, nejpozději do 20. dne každého lichého měsíce roku. Jen tak mohou být Vaše aktuální výstavy propagovány na stránkách Věstníku AMG!

Vyplněné formuláře zasílejte e-mailem nebo poštou na adresu Sekretariátu AMG do 20. ledna 2014!


Kontaktní osobou pro Kalendárium výstav je Mgr. Jana Jebavá (vestnik@cz-museums.cz).

Kalendárium výstav muzeí a galerií v ČR 2014 – Podklad pro Věstník AMG formulář  (41 kB)

 

Kalendárium akcí muzeí a galerií ČR v roce 2014

Formulář „Kalendárium akcí muzeí a galerií ČR v roce 2014“ slouží jako podklad pro zveřejnění akcí muzeí a galerií na internetových stránkách AMG – v sekci Kalendárium akcí.
V Kalendáriu akcí muzeí a galerií ČR informujeme o událostech vzdělávacího a populárně-naučného charakteru – o konferencích, seminářích, přednáškách, komentovaných prohlídkách, exkurzích, workshopech, kurzech a akcích pro děti. Prosíme Vás, abyste neposílali akce typu koncerty, divadelní představení, vánoční a velikonoční akce atp.
Do formuláře vyplňte prosím plánované akce ve Vašem muzeu/galerii pro rok 2014. Aktuální přehledy těchto akcí, změny a aktualizace zasílejte na e-mailovou adresu: slezakova@cz-museums.cz. Jen tak budou Vaše aktuální akce propagovány na internetových stránkách AMG!
        
Vyplněné formuláře zasílejte na adresu Sekretariátu AMG v průběhu celého roku!

Kontaktní osobou pro Kalendárium akcí je Mgr. Jana Slezáková (slezakova@cz-museums.cz).

Kalendárium akcí muzeí a galerií v ČR 2014 – Podkad pro webové stránky AMG formulář  (42 kB)

 

Server muzeí a galerií ČR – sekce Dění v oboru

Na webových stránkách AMG je zároveň možné prezentovat v sekci Dění v oboru nově vydané publikace, sborníky z konferencí a seminářů, nabídky volných míst, stáží nebo výstav a další zajímavé informace z Vaší činnosti. Podklady pro publikování těchto informací zasílejte na e-mailovou adresu: slezakova@cz-museums.cz.


Těšíme se na spolupráci s Vámi v roce 2014!

 

Zpět

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás