Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
5.12.2014

Festival muzejních nocí 2015

15.5.–13.6.2015

Asociace muzeí a galerií ČR ve spolupráci s Ministerstvem kultury ČR a Národním muzeem vyhlašuje již jedenáctý ročník Festivalu muzejních nocí 2015, který proběhne ve dnech 15. května – 13. června 2015.

Muzea a galerie během Muzejních nocí zůstanou otevřeny do pozdních nočních hodin a nabídnou svým nočním návštěvníkům něco, co není v jejich denním programu běžné. Národní zahájení festivalu se letos uskuteční dne 15. května 2015 v Libereckém kraji. Praha bude tradičně festival uzavírat (13. června 2015). Ostatní místa v České republice se mohou k Festivalu muzejních nocí 2015 v jeho průběhu připojit, a to tím, že se zaregistrují se „svou“ muzejní nocí na společný informační server.

Byly spuštěny webové stránky XI. ročníku Festivalu muzejních nocí 2015. Na internetové adrese http://www.muzejninoc.cz naleznete informace o festivalu a o možnostech se do letošního ročníku přihlásit.


Přihlášku do festivalu můžete vyplnit i přímo zde:
Elektronická - online přihláška do Festivalu muzejních nocí (po vyplnění bude přihláška vložena do systému a po ověření pracovníky AMG zveřejněna na internetových stránkách kampaně).

Uzávěrka přihlášek je 31. ledna 2015!


Na webových stránkách festivalu bude umístěn rozcestník na internetové stránky jednotlivých muzejních nocí, konaných v období festivalu, se základními informacemi o programu ve Vašem muzeu/galerii. Každá instituce si kromě data konání akce zvolí i to, zda a v jaké výši bude vybírat symbolické vstupné na akce konané v rámci festivalu.

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás