Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
5.12.2017

Výzva k účasti v XVI. ročníku Národní soutěže muzeí Gloria musaealis 2017!

Dne 28. února 2018 (včetně) končí možnost podat přihlášku do XVI. ročníku Národní soutěže muzeí Gloria musaealis 2017!

Přihlaste své projekty do XVI. ročníku soutěže včas!

Získáte tím nejen možnost propagovat činnost Vašeho muzea či galerie, ale také přispějete k pozitivnímu rozvoji Národní soutěže muzeí Gloria musaealis.

Pokud jste se již rozhodli k přihlášení Vaší výstavy, publikace či jiné aktivity, neváhejte, prosím, a neodkládejte podání přihlášky na poslední dny soutěžního ročníku!

Právě teď plánuje porota své výjezdy za soutěžními projekty. Uvítáme proto, i s ohledem na zajištění cest, abychom se o Vašem projektu dozvěděli včas!!!


Kontaktní osobou pro Národní soutěž muzeí Gloria musaealis je Mgr. Monika Benčová – tajemnice soutěže (tel.: +420 224 210 039; e-mail: gloria@cz-museums.cz).


Nabízíme Vám pomoc při vytipování vhodných soutěžních projektů ve Vaší činnosti a konzultace při zpracování přihlášky.


Zde naleznete základní podmínky pro přihlášení se do Národní soutěže muzeí Gloria musaealis – Základní podmínky pro přihlášení se do soutěže.

Nezapomínejte také, že výstavy a časově omezené projekty je nutno přihlásit minimálně 20 pracovních dnů před jejich skončením!

Formuláře přihlášek:

 

XVI. ročník Národní soutěže muzeí Gloria musaealis 2017 probíhá od 1. ledna 2017 do 28. února 2018 – více informací na www.gloriamusaealis.cz

Slavnostní vyhlášení výsledků XVI. ročníku soutěže proběhne dne 17. května 2018 ve Smetanově síni Obecního domu v Praze.
 

Připomeňte si výsledky a slavnostní vyhlášení jubilejního XV. ročníku Národní soutěže muzeí Gloria musaealis!

 

Těšíme se na Vaše projekty!

 

Zpět

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás