10.1.2020

Muzeum hl. města Prahy přijme pokladní/kustod v galerii Studijního a dokumentačního centra Norbertov

Termín přihlášek je do 26. ledna 2020

 

Pro práci v galerii Studijního a dokumentačního centra Norbertov hledáme kolegyni či kolegu na pozici pokladní / kustod. Spolupráce na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení (½ pracovního úvazku).

Náplň práce: kontakt s návštěvníky a podávání informací o probíhajících výstavách v rámci Architektonického trojúhelníku (Müllerova vila, Rothmayerova vila, Studijní a dokumentační centrum Norbertov). Práce s pokladním systémem, prodávání vstupenek a publikací, správa rezervací, asistence během vernisáží a výstav.

Požadavky: SŠ vzdělání či student VŠ, aktivní znalost práce na PC, komunikativní úroveň anglického, případně dalšího světového jazyka, zájem o architekturu 20. století. Spolehlivost, reprezentativní a příjemné vystupování, dobré organizační dovednosti. Měsíčně je nutné odpracovat přibližně osm směn v pravidelném režimu střídání. Pracovními dny jsou sobota, neděle, úterý, čtvrtek.

Nástup od 1. března 2020.

Nabízíme práci ve významné kulturní instituci, příjemné pracovní prostředí, práci na ½ pracovního úvazku, členskou kartu AMG a příspěvek na ošatné po zapracování.

Průvodní dopis se strukturovaným životopisem prosím zašlete na herman@muzeumprahy.cz do 26. ledna 2020.

Kontakt: Petr Heřman, mobil: +420 728 385 465, herman@muzeumprahy.cz

 

 

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru