3.3.2020

Sladovna hledá svého grafického/grafickou guru pro novou vizuální identitu

Termín pro přihlášek je do 31. března 2020.


Jsme Sladovna, galerie hrou pro děti a jejich dospělé. Pro své návštěvníky připravujeme nevšední živé výstavy, do kterých mohou vstoupit, objevovat je, hrát si a poznávat nové věci. Snažíme se děti bavit, zaujmout je a hravou formou vzdělávat.

Jsme specifičtí, hraví, záleží nám na tom, aby se u nás návštěvníci cítili dobře a líbily se jim naše nápady. Máme rádi příběhy, hrdinství, knihy pro děti, ilustraci a animaci. Baví nás výzvy. A originální výtvarný jazyk.

Hledáme nadšence, zaběhlého grafika, studenta či absolventa, který se napojí na naše myšlení a stane se spolutvůrcem grafické řeči Sladovny. Nastavíme dlouhodobě funkční grafiku, která zabydlí celou budovu, online i offline komunikaci a vše propojí.

Podívejte se na náš web, Youtube nebo Facebook, nebo nás navštivte. Pokud máte rádi kreativní výzvy, zašlete nám své portfolio, nebo cokoliv, co vás profesně vystihuje.

Stanete se vy autorem nové vizuální identity galerie Sladovna?

Vše posílejte a dotazy pište na hana.talackova@sladovna.cz. Vaše žádosti zpracujeme průběžně a ozveme se vám. Termín pro přihlášení je do 31. 3. 2020.

 

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru