10.7.2023

Město Žamberk vyhlašuje výběrové řízení na pozici „ředitel/ka Městského muzea Žamberk"

Termín přihlášek je do 31. červenec 2023

Město Žamberk vyhlašuje na základě usnesení Rady města č. 18/2023-RADA/843 ze dne 21.06.2023 výběrové řízení na pozici: ředitel/ředitelka příspěvkové organizace Městské muzeum Žamberk (pracovní poměr na dobu neurčitou)

Požadujeme:

Předpoklady:

Nabízíme:

Uchazeč předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti:

K přihlášce je nutno přiložit:

Předpokládaný termín nástupu: září 2023, příp. dle dohody
Místo výkonu práce: Městské muzeum Žamberk, Čs. armády 472, Žamberk

Své přihlášky v písemné listinné podobě doručte nejpozději do 31.07.2023 včetně na adresu: starosta města Žamberka, Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk. Telefon: +420 465 670 301, e-mail: starosta@zamberk.cz.

Obálku označte: „NEOTVÍRAT – VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ MUZEUM ŽAMBERK“

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo výběrové řízení i bez uvedení důvodu kdykoliv v jeho průběhu zrušit, nebo neuzavřít pracovní poměr se žádným ze zájemců, kteří doručili přihlášku.

Poskytnuté osobní údaje uvedené v přihlášce budou zpracovávány výhradně pro účely tohoto výběrového řízení v souladu s platnými právními předpisy. Poskytnuté osobní údaje budou zpřístupněny pouze zaměstnancům zajišťujícím administraci výběrového řízení a členům výběrové komise. Po skončení výběrového řízení budou neúspěšným uchazečům vráceny přílohy zaslané s přihláškou do výběrového řízení. V případě, že se zásilka vrátí zpět jako nedoručená, budou všechny dokumenty uchazeče skartovány. Uchazeči nesou náklady, které jim účastí ve výběrovém řízení vznikly.

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru