Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
20.1.2014

Mediální kampaň Muzea a 20. století pro rok 2014 – téma "Muzea a Velká válka aneb 100 let od vypuknutí I. světové války"

Uzávěrka přihlášek: 31. ledna 2014

Vážené kolegyně, vážení kolegové,
v závěru loňského roku jsme Vás přizvali k realizaci mediální kampaně Muzea a 20. století, kterou Asociace muzeí a galerií ČR vyhlásila pro rok 2014 s tématem „Muzea a Velká válka aneb 100 let od vypuknutí I. světové války“.
Podstatou projektu je vzájemné provázání jednotlivých akcí, které k této příležitosti muzea pořádají, a případné „motivování“ muzeí k uspořádání akcí dalších. Akce, které budou do projektu zahrnuty, by měli mít návštěvníci možnost navštívit v průběhu roku 2014.
Od muzeí, která se do kampaně přihlásí, budeme předpokládat vyplnění přihlášky a ochotu připojit grafický symbol kampaně „Muzea a 20. století“ k vlastním propagačním materiálům.
Přihlášeným projektům se dostane náležité publicity a propagace na webových stránkách AMG, ve Věstníku AMG, v Informačním bulletinu AMG i v dalších materiálech včetně tiskové zprávy, která bude poskytnuta všem médiím.

Uzávěrka přihlášek pro kampaň „Muzea a 20. století“ na rok 2014 byla prodloužena do 31. ledna 2014!


Zde můžete vyplnit online přihlášku:
Elektronická přihláška do kampaně „Muzea a Velká válka aneb 100 let od vypuknutí I. světové války“  (online formulář)
(po vyplnění bude automaticky odeslána na e-mail: amg@cz-museums.cz, a poté publikována na internetových stránkách kampaně)

Také po datu uzávěrky od Vás budeme v průběhu roku 2014 přijímat přihlášky a pozvánky na Vámi pořádané akce a budeme pravidelně aktualizovat webové stránky kampaněhttp://www.muzea20stoleti.cz


Zde je ke stažení logo kampaně.


Nyní web kampaně postupně aktualizujeme a plníme Vašimi akcemi – zde bude dostupný seznam všech pořádaných akcí v průběhu roku 2014
.


Těšíme se na spolupráci s Vámi při realizaci mediální kampaně Muzea a 20. století!

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

17. května až 15. června 2024

Muzea pro vzdělávání a výzkum

Školení je zdarma a probíhá v Praze a v Brně

Vyjádření podpory slovenským kulturním institucím

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás