Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
1.11.2023

Národní soutěž muzeí Gloria musaealis = Jak se přihlásit

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

od 1. ledna 2023 máte možnost podat přihlášku do 22. ročníku Národní soutěže muzeí Gloria musaealis.

Nabízíme vám pomoc při vytipování vhodných soutěžních projektů a konzultaci při zpracování přihlášky. Neodkládejte její podání – odborná komise plánuje své výjezdy průběžně a uvítá proto, s ohledem na zajištění svých cest, aby se zejména o výstavě či počinu dozvěděla včas.

Soutěžní dokumentaci můžeme zpracovat později. Nezapomínejte také, že výstavy a časově omezené počiny je nutné přihlásit min. 20 PRACOVNÍCH dnů před jejich ukončením.

V listopadu plánujeme navštívit tato místa: BRNO, OLOMOUC / TURNOV, JAROMĚŘ. Pokud se Váš projekt-muzeum nachází uvedeným směrem a můžeme s ním spojit naše cesty, ozvěte se nám OBRATEM!

Kontaktní osobou pro Národní soutěž muzeí Gloria musaealis je Mgr. Monika Benčová (tel.: +420 224 210 037, mobil: +420 736 438 611, e-mail: gloria@cz-museums.cz).

Těšíme se na Vaše přihlášky a děkujeme Vám za spolupráci.

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

17. května až 15. června 2024

Muzea pro vzdělávání a výzkum

Školení je zdarma a probíhá v Praze a v Brně

Vyjádření podpory slovenským kulturním institucím

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás