Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
4.7.2013

Příprava novelizace zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů – žádost o spolupráci

Dne 12. června 2013 proběhlo na Ministerstvu kultury ČR první jednání poradního orgánu náměstkyně ministryně kultury pro legislativní práci v oblasti movitého kulturního dědictví, a to za účasti zástupců Ministerstva kultury ČR , Asociace muzeí a galerií ČR a Rady Galerií ČR.

Prosíme Vás o spolupráci při přípravě novelizace zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů.

Žádost o spolupráci Dokument Word (55 kB)

Své náměty a návrhy k uvedené problematice zasílejte nejpozději do 30. září 2013 na adresu Sekretariátu AMG nebo na e-mail: amg@cz-museums.cz.
Během října 2013 budou Vaše náměty zpracovány a poskytnuty Ministerstvu kultury ČR a poté projednány na listopadovém zasedání poradního orgánu.
 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

17. května až 15. června 2024

Muzea pro vzdělávání a výzkum

Školení je zdarma a probíhá v Praze a v Brně

Vyjádření podpory slovenským kulturním institucím

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás