Vážené kolegyně, vážení kolegové,
jednání Senátu AMG se dle § 19 zákona č. 191/2020 Sb., v platném znění, uskuteční ve dnech 12.–26. 3. 2021, a to písemnou formou (elektronicky).

Jednací řád Senátu AMG konaného mimo zasedání 

Vyplněný Návrh usnesení z jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání je třeba zaslat elektronicky (e-mailem) na adresu: amg@cz-museums.cz, a to nejpozději do 26. 3. 2021.

Při hlasování zaškrtněte příslušné políčko v tabulce: ANO – NE – ZDRŽEL SE. Pokud tvrzení platí, vepište X, příp. do jedné z vybraných kolonek vepište ANO.

Návrhu usnesení z jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání vyplníte datum jeho zpracování, jméno a příjmení člena Senátu AMG s hlasem rozhodovacím, s doplněním funkce, kterou v rámci AMG zastáváte nebo název instituce v případě, že zastupujete řádného člena AMG v I. kategorii členských příspěvků. Aby byl vyplněný Návrh platný, je třeba k němu připojit podpis člena Senátu AMG s hlasem rozhodovacím. Dokument je možné si vytisknout, vyplnit, podepsat a naskenovat. Pokud se jej rozhodnete vyplnit elektronicky, je třeba k němu připojit platný elektronický podpis.

Pokud řádného člena AMG v I. kategorii členských příspěvků při hlasování zastupuje jiná osoba než statutární orgán příslušné instituce, je třeba zaslat nejpozději do 19. 3. 2021 na adresu Sekretariátu AMG originál plné moci. Členové Senátu AMG s hlasem rozhodovacím, kteří mají více hlasů (zastávají v rámci Senátu AMG více funkcí) musí vyplnit Návrh za každou svoji funkci zvlášť (např. předseda Krajské sekce AMG/statutární zástupce řádného člena AMG v I. kategorii členských příspěvků).


Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, pište na: amg@cz-museums.cz. Stejně tak se na nás obraťte při problému s otevřením zazipovaného souboru, PDF, atd.


Děkujeme Vám za spolupráci!

Anna Komárková, BBus (Hons)
výkonná ředitelka AMG

 

Doplňující informace k projednávaným bodům:

Jako každý rok, abychom mohli vystavit faktury pro členy AMG, je třeba schválit Změnu Jednacího řádu AMG – Přílohu č. 3 Výše členských příspěvků a zařazení řádných členů AMG do kategorií příspěvků v roce 2021. Doplňující informace jsou v materiálu s názvem Přesuny v rámci kategorií členských příspěvků AMG v roce 2021.

V rámci bodu Stav a změny členské základny AMG jsou předkládány přihlášky k řádnému členství AMG (celkem 5, spolu se stanoviskem k přijetí) a individuálnímu členství AMG (celkem 1, spolu se stanoviskem k přijetí). resp. návrhy na vyloučení z AMG (celkem 2, dle § 5, odst. 3, písm. a Stanov AMG z důvodu neplacení členských příspěvků AMG). Doplňující informace jsou v materiálu s názvem Stav a změny členské základny AMG – Podklad pro jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání ve dnech 12.–26. 3. 2021.


Podklady pro jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání ve dnech 12.–26. 3. 2021:

Návrh usnesení z jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání  (41 kB)

Jednací řád Senátu AMG konaného mimo zasedání  (170 kB)

Prezenční listina členů Senátu AMG s hlasem rozhodovacím (ke dni 12. 3. 2021)  (80 kB)

Plná moc_formulář pro vyplnění  (30 kB)

Změna Jednacího řádu AMG – Příloha č. 3 Výše členských příspěvků a zařazení řádných členů AMG do kategorií příspěvků v roce 2021  (78 kB)

Přesuny v rámci kategorií členských příspěvků AMG v roce 2021  (53 kB)

Stav a změny členské základny AMG – Podklad pro jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání ve dnech 12.–26. 3. 2021  (81 kB)

Přihlášky k řádnému členství AMG (celkem 5, spolu se stanoviskem k přijetí) a individuálnímu členství AMG (celkem 1, spolu se stanoviskem k přijetí)   (2910 kB)

Zpráva o činnosti Exekutivy AMG od zasedání Senátu AMG dne 17. 9. 2020  (167 kB)

  

nahoru