3.1.2024

Interaktivní výstava „Zábaviště pro sviště"

Městské muzeum a galerie Polička

Interaktivní výstava Zábaviště pro sviště není klasickou výstavou, je to spíš neobyčejná herna pro děti. Herna plná obrázků VENDULY HEGEROVÉ, které vystoupily z knížek a oživily nejeden herní koutek. Herna, kde se zabaví každé dítě – malý sportovec, zpěváček, detektiv, herec, počtář, přemýšlivec, hudebník i výtvarník! Herna, kde na děti čeká chytrá zábava!

Barevný svět obrázků ilustrátorky Venduly Hegerové zdobí především knihy pro děti, ale také grafomotorické, logopedické a jiné vzdělávací materiály, karetní a deskové hry a v neposlední řadě také oblíbený časopis pro děti PUNTÍK. Výstava je doladěna do posledního detailu v designu Venduly Hegerové.

Zábaviště má také svoji zimní variantu, která je vánočně vyladěná. Je tedy možné vypůjčit si buď letní nebo zimní verzi.

Téma: oblasti školní zralosti – hrubá i jemná motorika, grafomotorika, logopedie, slovní zásoba, řeč, základní vědomosti, časová posloupnost a základní pojmy týkající se času, předmatematické představy, zraková i sluchová percepce, sebeobsluha

Cílová skupina: návštěvníci ve věku 3–9 let (vhodné pro děti 0–11 let a hravé dospělé)

Nároky na prostor: 200 m2

Jazyk: český

Obsah výstavy:
Ilustrace:

Aktivity:  

– Rozdělení aktivit dle zaměření:

Materiály pro tisk:

Pro účely propagace:

Instalace:
Co budete potřebovat:

Transport: dodávka s nákladovým prostorem o min. ložné ploše: délka 420 cm, šířka 210 cm, (náklady na přepravu hradí objednavatel)

Personální zajištění výstavy: provoz výstavy vyžaduje stálý dohled, pro práci se skupinami je vhodný lektor/průvodce, který děti/žáky výstavou provede

Poplatek za zápůjčku: 30.000 Kč/měsíc 

Kurátor: Mgr. Pavla Juklová a Mgr. Simona Valachová

Kontakt:
V případě zájmu o výpůjčku nás pro bližší informace kontaktujte:

 

Zpět

nahoru