Vážené kolegyně, vážení kolegové,
jednání Senátu AMG se dle § 22 Stanov AMG (Rozhodování per rollam) uskuteční ve dnech 18. 2. – 4. 3. 2022, a to písemnou formou (elektronicky).
 
Jednací řád Senátu AMG konaného mimo zasedání 
 
Pro informaci, kdo disponuje hlasem rozhodovacím v rámci jednání Senátu AMG(celkem 54 osob), Vám překládáme prezenční listinu členů Senátu AMG s hlasem rozhodovacím (platná ke dni 18. 2. 2022). Není nutné se do prezenční listiny speciálně podepisovat.
 
Vyplněný Návrh usnesení z jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání je třeba zaslat elektronicky (e-mailem) na adresu: amg@cz-museums.cz, a to nejpozději do 4. 3. 2022.
 
Při hlasování zaškrtněte příslušné políčko v tabulce: ANO – NE – ZDRŽEL SE. Pokud tvrzení platí, vepište X, příp. do jedné z vybraných kolonek vepište ANO.
 
Návrhu vyplníte datum zpracování, jméno a příjmení člena Senátu AMG s hlasem rozhodovacím, s doplněním funkce, kterou v rámci AMG zastáváte nebo název instituce v případě, že zastupujete řádného člena AMG v 1. kategorii členských příspěvků. Aby byl vyplněný Návrh platný, je třeba k němu připojit podpis člena Senátu AMG s hlasem rozhodovacím. Dokument je možné si vytisknout, vyplnit, podepsat a naskenovat. Pokud se jej rozhodnete vyplnit elektronicky, je třeba k němu připojit platný elektronický podpis.
 
Pokud řádného člena AMG v 1. kategorii členských příspěvků při hlasování zastupuje jiná osoba než statutární orgán příslušné instituce, je třeba zaslat nejpozději do 25. 2. 2022 na adresu Sekretariátu AMG originál plné moci (s podpisem a razítkem – zaslat fyzicky, příp. s platným elektronickým podpisem statutárního orgánu členské instituce AMG – zaslat elektronicky).
 
Členové Senátu AMG s hlasem rozhodovacím, kteří mají více hlasů (zastávají v rámci Senátu AMG více funkcí) musí vyplnit Návrh za každou svoji funkci zvlášť (např. předseda Krajské sekce AMG / statutární zástupce řádného člena AMG v 1. kategorii členských příspěvků).

Pokud byste měli jakýkoliv dotaz, pište na: amg@cz-museums.cz. Stejně tak se na nás obraťte při problému s otevřením zazipovaného souboru, PDF, atd.
 

Všechny podklady jsou k dispozici také na webu AMG!


Děkujeme Vám za spolupráci!
 
Anna Komárková, BBus (Hons), výkonná ředitelka AMG
 
 
Doplňující informace k projednávaným bodům:
 
Jako každý rok, abychom mohli vystavit faktury pro členy AMG, je třeba schválit změnu Jednacího řádu AMG – Příloha č. 3 Výše členských příspěvků a zařazení řádných členů AMG do kategorií příspěvků v roce 2022. Doplňující informace jsou v materiálu s názvem Přesuny v rámci kategorií členských příspěvků AMG v roce 2022.
 
V rámci bodu Stav a změny členské základny AMG jsou předkládány přihlášky k řádnému členství AMG (celkem 2, spolu se stanoviskem k přijetí) a k individuálnímu členství AMG (celkem 1, spolu se stanoviskem k přijetí). Doplňující informace jsou v materiálu s názvem Stav azměny členské základny AMG – Podklad pro jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání ve dnech 18. 2. – 4. 3. 2022.
 

Podklady pro jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání ve dnech 18. 2. – 4. 3. 2022:
Návrh usnesení z jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání 
Jednací řád Senátu AMG konaného mimo zasedání
Prezenční listina členů Senátu AMG s hlasem rozhodovacím (ke dni 18. 2. 2022)
Plná moc – formulář pro vyplnění 
Změna Jednacího řádu AMG – Příloha č. 3 Výše členských příspěvků a zařazení řádných členů AMG do kategorií příspěvků v roce 2022
Přesuny v rámci kategorií členských příspěvků AMG v roce 2022
Stav a změny členské základny AMG – Podklad pro jednání Senátu AMG konaného mimo zasedání ve dnech 18. 2. – 4. 3. 2022
Přihlášky k řádnému členství a k individuálnímu členství AMG 
Zpráva o činnosti Exekutivy AMG od zasedání 13. Sněmu AMG

 

nahoru