16. 5. 2016

Kouzelná zámecká noc na zámku Slavkov

27. května 2016

Plakát (2 MB)


Prožijte noc s Harry Potterem. Průvodci vás zavedou do školy čar a kouzel!

Zámek Slavkov – Austerlitz se v pátek 27. května promění v kouzelnickou školu v Bradavicích. A není to jen nadsázka spojená s výstavou Mudlům vstup povolen. Průvodci zámku si totiž připravili oblíbené kostýmované prohlídky Škola čar a kouzel Austerlitz, které zavedou návštěvníky do světa Harryho Pottera. A co víc – při příležitosti konání festivalu Muzejní noc – kouzelné prohlídky potrvají až do nočních hodin.
Návštěvníci jsou vítáni i za denního světla. Od 16.00 hodin totiž otevře brány i alchymistická laboratoř, kouzelnická dílna i škola. Ve spolupráci s Komunitním centrem Korálky Zámek Slavkov - Austerlitz připravil zábavnou dílnu, ve které si můžete vyrobit například kouzelnou hůlku a další kouzelné nástroje. Dílna nejen pro děti se zavře s poslední prohlídkou.  
Rezervujte si vstupenky již nyní! Kouzelný zámek otevírá v 18.00, následně v 19.00 a 20.00. V případě velkého zájmu průvodci přidají další čas. Prohlídka trvá cca 45 minut.
Vstupné je 150 Kč za dospělou osobu, 100 senioři a 90 korun dítě (od 3 let) nebo ZTP.
Vstup do kouzelnické dílny a na výstavu Mudlům vstup povolen je mimořádně 20 Kč pro dospělé, děti do 10 let mají vstup zdarma. Výtěžek ze vstupného bude věnován Sdružení Korálky.   

Akce se koná k příležitosti Muzejní noci, kterou pořádá Asociace muzeí a galerií ČR, z. s.

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

25. června 2016

10. června 2016

nahoru