17.5.2021

Muzeum Náchodska vyhlašuje výběrové řízení na pozici „archeolog/archeoložka"

Termín uzávěrky je 31. května 2021

Pracovní náplň: .

Požadujeme:

Výhodou:

Nabízíme:

Přihláška musí obsahovat tyto náležitosti:

Součástí přihlášky budou tyto dokumenty:

Další informace:
Nástup: 1.7.2021 nebo dle dohody
Místo Výkonu práce: okres Náchod

Přihlášku doručte osobně na sekretariát Muzea Náchodska, Masarykovo náměstí .l, 547 01 Náchod, nebo doporučenou poštou na tutéž adresu V zalepené obálce nadepsané ''VŘ
ARCHEOLOG – NEOTEVÍRATI", nebo e-mailem (včetně scanů požadovaných dokumentů) v předmětu označeným "VŘ ARcHEoLoG" na adresu sekretariat@muzeumnachodska.cz (v případě emailového přihlášení přinese uchazeč originály požadovaných dokumentů osobně na případný pohovor. Přihláška zaslaná elektronicky je považována za doručenou až ve
chvíli, kdy je uchazeči odeslán email potvrzující přijetí.
Přihlášku doručte nejpozději do 31. 5. 2021 do 14 hodin, Pro Více informací kontaktujte Mgr. Jana Košťála (kosta|@muzeumnachodska.cz, tel.: +420 604 134 241).

Zaměstnavatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného uchazeče a výběrové řízení zrušit.
Zaslané dokumenty se nevrací.
Vybraní uchazeči budou prostřednictvím e-mailu pozváni k osobnímu pohovoru. Ten proběhne v Muzeu Náchodska, Masarykovo nám. í, Náchod během měsíce června.

Odesláním životopisu udělujete Muzeu Náchodska souhlas ve smyslu zákona č. 110/20í9sb., o ochraně osobních úda1ů a o změně něktených zákonů (Nařízení EU č. 20161679) ke shromaždbvání, zpracovávání a uchovávání Vašich osobních údajů pro účely výběrového řízení na toto či .iiné vhodné pracovní místo, a to maximálně v délce jednoho roku. Svůj souhlas můžete písemnou formou kdykoli odvolat.

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru