31.8.2023

Regionální muzeum v Mělníku vyhlašuje výběrové řízení na pozici „účetní, rozpočtář, finanční referent"

Termín přihlášek je do 29. září 2023


Místo výkonu práce:
Regionálního muzea Mělník, p. o., náměstí Míru 54, 276 01 Mělník

Charakteristika vykonávané činnosti:
Vede veškeré účetnictví, zpracovává statistické výkazy a ekonomické rozbory. Je správcem rozpočtu. Zpracovává daňové přiznání, účetní uzávěrky. Provádí kontrolu nákladů, inventarizaci, eviduje dotační tituly. Hospodaří s rozpočtovými prostředky. Sleduje finanční plán a pohyb finančních prostředků. Provádění rozborů a projednávání se zřizovatelem. Orientace v hospodaření příspěvkových organizací. Znalost zákona o daních z příjmů a DPH, o veřejných zakázkách, o finanční kontrole včetně souvisejících zákonů a předpisů. Zpracovává a kontroluje vnitro organizační směrnice. Orientace v nových předpisech a jejich uplatnění v praxi.

Požadavky:

Nabízíme:

Náležitosti písemné přihlášky uchazeče:
Přesné označení výběrového řízení, jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče, místo trvalého pobytu uchazeče, telefonní kontakt, datum a podpis uchazeče.

Doklady nutné k přihlášce:
Profesní životopis, včetně údajů o odborných znalostech a dovednostech, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání

Lhůta pro podání přihlášky: do 29. 9. 2023

Předpokládaný termín nástupu: Ihned

Způsob podání přihlášky:
Elektronicky na kralova@muzeum-melnik.cz, písemně či osobně na adresu: Regionální muzeum Mělník, p. o., náměstí Míru 54, 276 01 Mělník. Označení: VŘ účetní / rozpočtář / finanční referent. Kontaktní osoba: Mgr. Jitka Králová, +420 728 620 428.

Informace o zpracování osobních údajů:
Poskytnuté osobní údaje bude správce (Regionální muzeum Mělník, p. o.) zpracovávat v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (dále jen „obecné nařízení“) pro účely výběrového řízení. Právním základem pro toto zpracování je nezbytnost pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost subjektu údajů. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv, a to i v jeho průběhu. Poskytnuté osobní údaje bude škola (správce) zpracovávat v souladu se Zákonem č. 110/2019 o ochraně osobních údajů pro účely výběrového řízení. Údaje nebudou poskytnuty třetí osobě a u správce budou uchovány po dobu nezbytnou k naplnění účelu výběrového řízení.

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru