7.11.2023

Městské muzeum v Jaroměři hledá kolegu/yni na pozici „průvodce, koordinátor návštěvnického provozu (ž./m.)"

Termín přihlášek je do 5. prosince 2023


Místo výkonu práce:
Městské muzeum v Jaroměři, Husova 295, 551 01 Jaroměř (případně sezonně ve Stálé historické expozici v Josefově)

Předpokládaný nástup do zaměstnání: 2. ledna 2024, případně dle dohody

Doba trvání zaměstnání:

Pracovní doba a platové zařazení:

Hlavní náplň práce:
Zajištění návštěvnického provozu (služba na pokladně, objednávání skupin, evidence zboží a tržeb, koordinace brigádníků); podíl na údržbě objektu muzea (kromě pravidelného úklidu interiéru); podíl na fyzické přípravě výstav a na péči o sbírkový fond, včetně fyzické manipulace s těžšími předměty (např. knihy v krabicích od banánů, vitríny, sokly, stěhování rozměrných sbírkových předmětů z/do depozitáře apod.).
Pozice není vhodná pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Požadujeme:

Výhodou:

Nabízíme:

Detaily výběrového řízení:
Strukturovaný životopis o konkrétní ověřitelné dosavadní praxi vč. případných referencí, motivační dopis (max. dvě NS), kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a podepsaný souhlas se zpracováním osobních údajů pro potřeby výběrového řízení zašlete nejpozději do 5. 12. 2023 na email: havelka@muzeumjaromer.cz, s předmětem emailu „Průvodce – koordinátor návštěvnického provozu“.

Případné dotazy zodpoví Mgr. Rudolf Havelka, Ph.D., ředitel muzea, tel. +420 776 105 252.

Vybraní uchazeči a uchazečky budou vyzváni k ústnímu pohovoru, který proběhne 12. 12. 2023 v Městském muzeu v Jaroměři. Přesný čas pohovoru bude upřesněn.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu či neobsadit pozici žádným z uchazečů bez udání důvodů.

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru