12.1.2024

Město Česká Skalice vyhlašuje výběrové řízení na pozici „edukátor/dokumentátor sbírkových mobiliárních fondů"

Termín přihlášek je do 19. ledna 2024 do 12 hodin


Místo výkonu práce: Česká Skalice
Předpokládaný nástup do zaměstnání: od 1. 4. 2024
Doba trvání pracovního poměru: Plný pracovní úvazek, Doba neurčitá, Tříměsíční zkušební doba

Platová třída odpovídající druhu práce:
9. třída dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění. Po uplynutí sjednané zkušební doby přiznání osobního příplatku dle § 131 zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce.

Pracovní náplň:

Požadavky:

Další požadavky:

Dále uvítáme:
orientaci v zákoně č. 122/2000 Sb. o ochraně sbírek muzejní povahy a základní orientaci v následujících právních předpisech:
• zákon č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči,
• zákon č. 500/2004 Sb., správní řád,
• zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), a místní znalost, zájem a vztah k historii, památkám a prezentaci kulturního dědictví.

Obsahové náležitosti přihlášky:

– písemná přihláška splňující výše uvedené požadavky a obsahující

– profesní strukturovaný životopis s přehledem o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech
– výpis z evidence rejstříku trestů ne starší 3 měsíců (u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem – pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením)
– úředně ověřenou kopii dokumentu o nejvyšším dosaženém vzdělání
– motivační dopis v rozsahu 1 stránky A4
– návrh jednoho edukačního programu v rozsahu max 2 strany A4
– obálka s přihláškou musí být označena „VŘ – EDUKÁTOR/DOKUMENTÁTOR – neotvírat“

Přihlášku s výše uvedenými obsahovými náležitostmi a doklady doručte do 19.1.2024 do 12:00 hodin na adresu: město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice nebo osobně na podatelnu Městského úřadu v České Skalici, vchod B, kancelář č. 5.

Zasláním přihlášky do výběrového řízení společně s výše požadovanými materiály dáváte souhlas s využitím osobních údajů v nich obsažených městu Česka Skalice za účelem organizace výběrového řízení.

Vyhlašovatel výběrového řízení si vyhrazuje právo výběrové řízení bez udání důvodů zrušit, případně veškeré přijaté přihlášky odmítnout, a to kdykoliv v průběhu i po vyhodnocení výběrového řízení. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení je též zveřejněno na úřední desce města Česká Skalice a na internetové adrese www.ceskaskalice.cz.

První kolo výběrového řízení bude probíhat bez účasti uchazečů formou posouzení zaslaných písemných přihlášek a materiálů výběrovou komisí jmenovanou k tomuto účelu. Vybraní uchazeči z prvního kola budou vyzváni k účasti na osobním pohovoru s výběrovou komisí. Po skončení výběrového řízení budou všechny obdržené písemné materiály skartovány. Každý uchazeč nese náklady, které mu účastí ve výběrovém řízení vznikly.

V případě dotazů můžete kontaktovat vedoucí Muzea Boženy Němcové na e-mailu mbn.kurator@ceskaskalice.cz nebo telefonicky na čísle +420 777 868 062.

Ing. Miroslav Novák v.r.
tajemník MěÚ Česká Skalice

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

nahoru