Asociace muzeí a galerií v České republice

Asociace muzeí a galerií ČR
19.5.2020

Národní soutěž muzeí Gloria musaealis 2020

Možnost podat přihlášku do XIX. ročníku soutěže

 


Od 1. ledna 2020 do 28. února 2021 mají muzea a galerie v ČR možnost podat přihlášky do XIX. ročníku Národní soutěže muzeí Gloria musaealis

Pokud jste se rozhodli k přihlášení Vaší výstavy, publikace či jiné aktivity, neváhejte a neodkládejte podání přihlášky. Porota bude jezdit za soutěžními projekty i během letních měsíců! Uvítáme s ohledem na zajištění cest, abychom se o Vašem projektu dozvěděli včas!

Dejte nám předem vědět o svém záměru přihlásit se, Vaši přihlášku můžeme zpracovat i později. Nabízíme Vám pomoc při vytipování vhodných soutěžních projektů a konzultaci při zpracování přihlášky.

Kontaktní osobou pro Národní soutěž muzeí Gloria musaealis je Mgr. Monika Benčová (tel.: +420 224 210 037; e-mail: gloria@cz-museums.cz).

Jak se přihlásit do soutěže

Nezapomínejte také, že výstavy a časově omezené projekty je nutno přihlásit minimálně 20 pracovních dnů před jejich ukončením!

Těšíme se na Vaše přihlášky!

 

Zpět

NOVINKY A AKTUALITY

Vyjádření podpory slovenským kulturním institucím

Přehled přihlášených projektů

Uzávěrka přihlášek byla prodloužena do max. 31. března 2024

15.–16. října 2024 / Ostrava / Národní zemědělské muzeum Ostrava – Muzeum potravin a zemědělských strojů

Přihlášky do 22. ročníku je možné podávat do 28. února 2024

13. března 2024 od 10.00 hodin (hybridní forma)

nahoru

Jak se přihlásit do AMG?

Chcete se stát členem Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s.? Potřebujete získat podrobnější informace o činnosti AMG, formách a možnostech členství, nebo výši členských příspěvků? Prostudujte si naše webové stránky a neváhejte nás kontaktovat!

Více o přihlášení Kontaktujte nás